Hi, aangenaam kennis te maken! 

Ik ben Shirley-Ann Hage, 33 jaar en ik woon samen met mijn verloofde in het gezellige Dordrecht.  

Rond mijn 13e ging ik voor het eerst op dieet. In eerste instantie omdat ik niet blij was met hoe ik eruit zag. Nu weet ik dat ik dat vooral deed om aan verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Ik maakte mij altijd druk om wat andere mensen van mij dachten. Maar ook omdat ik regelmatig hoorde dat ik dik was en ik ging geloven dat ik niet goed was zoals ik was. Ik had het gevoel dat ik aan mezelf moest werken om er bij te horen. 

 

Helaas bleek ik onwijs goed te zijn in afvallen, maar nog beter in het weer aankomen!

Hallo jojo! Zo volgde voor mij een lange weg van dieet naar dieet. Van het ene afslank product naar de andere. Van -10 kilo naar +5 kilo, van -20 kilo naar +10 kilo…. Ik hield geen enkel dieet langdurig vol en mijn verstoorde eetgedrag werd alleen maar erger. Net als mijn relatie met mezelf. Mijn gewicht nam steeds verder toe, net als mijn gevoel van schaamte en wantrouwen in mezelf. Ik schaamde mij voor mijn lichaam, voor mijn gewicht en voor mijn slappe houding. Blijkbaar had ik geen discipline genoeg om vol te houden en mijn gewicht en mijn relatie met eten zouden altijd een strijd zijn. 

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe eten en je gewicht jouw leven kunnen beheersen. Ik weet hoe ellendig het kan voelen als jouw relatie met jezelf compleet ruk is. Wanneer je continu het gevoel hebt dat je jezelf moet ‘verbeteren’ en altijd moet opletten met wat je eet of dat een slank lichaam alleen mogelijk is door jezelf uit te hongeren en je in het zweet te werken in de sportclub. 

 

De vraag die ik mezelf, 3 jaar geleden, stelde; ‘Het moet toch anders kunnen?’ Heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf niet heb opgegeven en dat ik ben gaan onderzoeken naar wat werkt voor mij.

Ik stopte met diëten en ben echt gaan luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij dagelijks geeft. Ik ben mezelf gaan verdiepen in zelfliefde, mindset, intuïtief eten en wat gezonde voeding met mijn lichaam doet. 

2,5 jaar geleden heb ik mij omgeschoold tot voedingsdeskundige en inmiddels ben ik mental coach in opleiding. Uitgeleerd ben ik nog zeker niet maar ik ben er absoluut van overtuigd dat het zeker anders kan!

Ik heb onder andere ontdekt dat wanneer ik vooral eet wat voedzaam is voor mijn lichaam, wat ik écht lekker vind en waar ik lang vol van zit, dat ik vervolgens niet meer continu bezig ben met eten en hier niet steeds aan denk. Als je dan ook nog eens jouw mindset aan gaat pakken en jezelf de liefde gaat geven die je echt verdient, dan wordt je vanzelf een veel sterker persoon en is gezond eten/leven geen strijd meer. 

Dus….. Doei dieet, hallo gezonde leefstijl! 

Ik help je graag met jouw avontuur!

Alles wat ik heb geleerd wil ik ontzettend graag met jou delen en daarom heb ik de Food-Moodz Academy opgericht.
Door middel van alle lessen in deze online omgeving help ik jou een gezonde relatie te creëren met voeding, jouw lichaam en vooral met jezelf. 

Het is tijd om JA te zeggen tegen jezelf, om van jezelf een prioriteit te maken en de vrouw te worden die je altijd al had willen zijn. Want jij bent waardevol! Je mag stoppen met jezelf te fixen want je bent niet stuk. 

Ik ga jou helpen om een geweldige relatie te creëren met jezelf zodat jij weer trots kunt zijn op jezelf en een dansje kunt doen wanneer je in de spiegel kijkt. 

Dat is mijn missie, dat gun ik jou!