Food-Moodz Academy

Afvallen of gezonder leven is zoveel meer dan weten wat je moet eten en welke workouts je moet doen. Het zijn zeker belangrijke dingen maar we vergeten vaak het allerbelangrijkste… onszelf!

En dan bedoel ik met name hoe jij van binnen in elkaar zit. Hoe jij over jezelf denkt, hoe jij jezelf ziet, wat je van jezelf vindt, wat je van je lijf vindt en ook hoe jij het aanpakt om dat afvallen te gaan doen. jouw relatie met jezelf. Als die relatie ruk is, dan zal jouw voedingspatroon ook ruk zijn. 

 

In de Food-Moodz Academy leer ik jou om met liefde naar jezelf te kijken. Zodat je gaat afvallen vanuit liefde voor je lijf in plaats vanuit zelfhaat, negativiteit en afkeer. Want dat is wat je nu ervaart. 

Het is tijd om van jezelf weer een prioriteit te maken in jouw leven en verliefd te worden op de vrouw die je altijd hebt willen zijn. 

 

Hoe werkt het?

 • De Food-Moodz Academy is een online cursus bestaande uit 3 modules: Welkom, Me-First & Food-Second. 
  Elke module bevat een aantal lessen in de vorm van een of meerdere video's waarin ik jou meeneem in een bepaald onderwerp. Denk hierbij aan onderwerpen als (vr)eetbuien, goed voor jezelf zorgen, beweging, etiketten lezen enz. 
 • Alle lessen kun jij op jouw eigen tempo volgen! Je hebt 1 jaar onbeperkt toegang tot alle informatie in jouw online omgeving.
  Ook heb je onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep waarin je heerlijke recepten vind, in contact kunt komen met andere deelnemers en waarin ik regelmatig handige tips & tricks deel. 

 • Door middel van de Food-Moodz Planner stel jij jouw eigen ideale gezonde dagmenu samen, met ruimte voor genieten!
  De Food Moodz Planner is een invulboekje voor 12 weken. Hier schrijf je onder andere jouw doel in maar ook jouw resultaten, beweging & ontspanning en plan je wat jij wilt eten aan de hand van de lessen in de Academy. Je krijgt de planner thuis gestuurd! 

 • Ik coach jou door je simpele opdrachten te geven waardoor jij jezelf leert kennen en zo jouw ideale gezonde leefstijl kunt ontwikkelen. 
  Ik geef je niet altijd wat je vraagt, maar dat wat je nodig hebt. Ik moedig je aan en fluit je terug waar nodig.  
  In de vele video’s leer ik je hoe jij een gezonde relatie met eten kunt ontwikkelen en hoe je weer trots kunt zijn op je lichaam, zonder dieet! 

 • Geen dieet maar leren luisteren naar je lichaam. Eten en bewegen op een manier die écht bij jou past. Zelfliefde & mindset staan hierbij centraal. 

 • Elke week geef ik live coaching in de besloten Facebook groep of via zoom. (Geen verplichting)

 • De Food-Moodz Academy is er voor iedereen;  die graag wat kilo's kwijt wilt, gezonder wil leven, weer trots wilt zijn op zichzelf en voor iedereen die klaar is met diëten, streng zijn en alsmaar lijnen.

 • Wil jij weer blij zijn met jezelf en weer echt genieten van eten? Dat gezond eten/leven niet meer voelt als onmogelijk en een onwinbare strijd?

  Zodat jij weer met trots kunt kijken naar jouw eigen spiegelbeeld? Meld je dan nu aan voor de Food-Moodz Academy

Meld je aan voor de Food-Moodz Academy 

De Food-Moodz Academy is geopend!
Inschrijven kan nu voor €147,- waarvoor je een heel jaar lang onbeperkt toegang hebt tot alle lessen en informatie!
Wil je graag wat extra 1 op 1 ondersteuning van mij? Kies dan voor de VIP optie.